Στην νότια άκρη της Ελλάδας, η Κρήτη, το νησί των αντιθέσεων μας ενέπνευσε για ένα όμορφο ταξίδι. Η θάλασσα, το βουνό, τα βότανα και τα ταξίδια στις μυρωδιές μας ενέπνευσαν για τη δημιουργία ενός χώρου που θα σας ταξιδεύσει στο χώρο των αισθήσεων…Τα δέντρα μας όπως η πορτοκαλιά, ο κέδρος και το περγαμόντο αλλά και τα υπόλοιπα φυτά όπως το γιασεμί, η τριανταφυλλιά, το κρινάκι δημιουργούν περίφημα κοκτέιλ από μυρωδιές, έτοιμα για να σας τονώσουν και να σας ανανεώσουν!!

Το ‘Αρωματοπωλείο’ μας, ο νέος μας χώρος των αρωμάτων, σας προσφέρει μια αναρίθμητη ποικιλία αρωμάτων και αιθέριων ελαίων. Κοντά μας θα δοκιμάσετε χύμα αρώματα, τύπου επώνυμων αρωμάτων. Τα αρώματά μας παρασκευάζονται στην Ελλάδα, με πρώτες ύλες από την Γαλλία. Το χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη διάρκεια και η καλή ποιότητα. Ελάτε να δοκιμάσετε για να καταλάβετε και μόνοι σας πόσο κοντά είστε στο αγαπημένο σας άρωμα.

Επίσης, μπορούμε να προμηθεύσουμε με χονδρική πώληση επαγγελματίες και να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία ανάλογου καταστήματος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο κατάστημά μας στο Ηράκλειο (Κόσμων 22) θα βρείτε ακόμα ποικιλία καλλυντικών περιποίησης και μακιγιάζ καθώς και μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου και καμπίνας (συσκευές αποτρίχωσης, έλαια μασάζ κλπ).